ΕΛΛΑΔΑ

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 19χρονης Μάρθας (pics)

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 19χρονης Μάρθας (pics)
INTIME NEWS

Δεν έχει τέλος η οδύνη συγγενών και φίλων από τον αδόκητο χαμό της 19χρονης Μάρθας Πουμάνα το απόγευμα της Τετάρτης (01/07), στα Τρίκαλα.

Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν σήμερα (03/07) στην τελευταία της κατοικία στο Α΄ Κοιμητήριο των Τρικάλων, τη 19χρονη κοπέλα.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε το πρωί σε κλίμα οδύνης από τον Ιερό Μητροπολιτικού Ναό Αγίου Νικολάου, με τραγικές φιγούρες τους γονείς της Γιώργο και Δήμητρα, τον αδελφό της, τους λοιπούς συγγενείς και του δεκάδες φίλους της οικογένειας, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Δείτε εικόνες από το «τελευταίο αντίο» στη 19χρονη, στη gallery που ακολουθεί:

Πώς συνέβη το μοιραίο

Το άτυχο κορίτσι έχασε την ζωή του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας στο ύψος του Πετρωτού.

Στο ρεύμα προς Τρίκαλα, στην άκρη του δρόμου, είχαν σταθεί με την συνομήλικη φίλη της καθώς το μηχανάκι τους είχε ακινητοποιηθεί από κάποια βλάβη.

Έτσι, ειδοποίησαν τους δικούς τους προκειμένου να πάνε και να πάρουν τα δύο κορίτσια που δεν μπορούσαν να φτάσουν στην πόλη των Τρικάλων.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το trikalaenimerosi.gr, κάτω από άγνωστες συνθήκες ένα επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Τρίκαλα έπεσε πάνω στις δύο κοπέλες τραυματίζοντας θανάσιμα την Μάρθα Πουμάνα.

Τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου, δυστυχώς, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της 19χρονης Μάρθας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους οικείους και τους φίλους της στα Τρίκαλα, όπως και την μικρή κοινωνία του τόπου της καταγωγής της, του Αμπελοχωρίου Καλαμπάκας.

Τραγική ειρωνεία; Η άτυχη Μάρθα την επόμενη ημέρα θα γιόρταζε τα 19α γενέθλιά της.

Οι τραγικές συμπτώσεις

Τραγικές συμπτώσεις συνθέτουν το σενάριο του τραγικού δυστυχήματος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr.

Συγκεκριμένα, όσο τα δύο κορίτσια περίμεναν τους δικούς τους, οι οποίοι ξεκίνησαν από Τρίκαλα, η μοτοσικλέτα επανήλθε και τα κορίτσια έκαναν αναστροφή στον κόμβο προς Τρίκαλα και περίμεναν στην άκρη του δρόμου, κάτω από μια σκιά ενός δέντρου, τους δικούς τους.

Ο θείος της 19χρονης έφτασε πολύ γρήγορα, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω και να κάνει αναστροφή και αυτός προς Τρίκαλα το κακό είχε γίνει. Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε νεαρός και κινούνταν προς Τρίκαλα χτύπησε το μηχανάκι και την άτυχη Μάρθα, ενώ η φίλη της έμεινε εμβρόντητη καθώς ξαφνικά χάθηκε από μπροστά της και η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά.

Μιλώντας στην κάμερα του trikalaola.gr πρατηριούχος με τον οποίο μίλησε η άτυχη κοπέλα, περιέγραψε τι συνέβη πριν και μετά το δυστύχημα: «Εγώ στα κορίτσια πρότεινα να καθίσουν εδώ επειδή ήταν χαλασμένο το μηχανάκι, αλλά η κοπέλα που σκοτώθηκε είπε "σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε και θα φτάσουμε στα Τρίκαλα"».

Τραγική ειρωνεία; Η άτυχη Μάρθα την Πέμπτη (02/07) είχε τα γενέθλιά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε