ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλία Κωστοπούλου: Η συγκλονιστική φωτογραφία μετά το ατύχημα

Αμαλία Κωστοπούλου: Η συγκλονιστική φωτογραφία μετά το ατύχημα
Instagram

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η Αμαλία Κωστοπούλου στο Λος Άντζελες όπου κατοικεί

Η Αμαλία Κωστοπούλου έζησε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς πριν από μερικές μέρες ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία. Η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η Αμαλία Κωστοπούλου, οδηγούσε κανονικά σε δρόμο του Λος Άντζελες, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο της 23χρονης αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, η οποία ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Berkley, είχε «άγιο», καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, χωρίς να διατρέχει ευτυχώς κίνδυνο η ζωή της.

Την Κυριακή (05/07) η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Την φωτογραφία αυτή την συνόδευσε με μια καρδιά.

Δείτε στη Gallery την σχετική της δημοσίευση και φωτογραφίες της Αμαλίας Κωστοπούλου:

Το πρωί της Παρασκευής ο Άρης Καβατζίκης επιβεβαίωσε την είδηση στο «Πρωινό».

«Η Αμαλία είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Los Angeles. Σήμερα μπορούμε να το πούμε με ασφαλείς πληροφορίες. Κινδύνευσε πάρα πολύ. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Η Τζένη βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Είναι σε κέντρο αποκατάστασης και είναι πολύ καλά. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Η φωτογραφία και το όμορφο μήνυμα της αδερφής της

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, λίγα 24ωρα μετά το τροχαίο που είχε η αδερφή της Αμαλία έκανε ένα πολύ συγκινητικό ποστ για την αδερφή της γράφοντας «My favorite superhero ❤️».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Παντζόπουλος: Ποιος είναι ο σύζυγος της Μενεγάκη με την τεράστια περιουσία