ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ - Κανένα ίχνος από τους τέσσερις αγνοούμενους

Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ - Κανένα ίχνος από τους τέσσερις αγνοούμενους
Intime News

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα ανοιχτά της Κισάμου

Άκαρπες παραμένουν μέχρι και αυτήν την ώρα οι έρευνες των λιμενικών Αρχών - και όχι μόνο - για τον εντοπισμό τεσσάρων ανθρώπων, οι οποίοι φέρονται να βρέθηκαν στη θάλασσα, στ’ ανοικτά της Κρήτης, όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν μαζί με ένα ακόμη άτομο αναποδογύρισε το περασμένο Σάββατο και πιθανώς βυθίστηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες σε θάλασσα και στεριά με τη συνδρομή σκαφών του λιμενικού σώματος, δυο ιδιωτικών σκαφών και περιπολικών οχημάτων που ελέγχουν την ακτογραμμή. Ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να πέσει το σκοτάδι.

Την ίδια ώρα στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, κρατείται ο 25χρονος Αλγερινός που φέρεται να είναι ο μοναδικός διασωθείς. Αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους λιμενικούς για το συμβάν και πλέον κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση των Χανίων, αφού όπως αποδείχτηκε στερείται των απαιτούμενων εγγράφων και θα οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Πηγή: neakriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση βιτριόλι: Τα νεότερα για την υγεία της Ιωάννας - Τι αποκάλυψε η γιατρός της