ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση για την μικρή Ασπασία: Έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 χρόνια (pics)

Συγκίνηση για την μικρή Ασπασία: Έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 χρόνια (pics)
Facebook

Δύναμη ψυχής από την Ασπασία, την κοπέλα που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε το χαμόγελό της, καθώς έγινε θύμα της ζήλιας του πατέρα της για την μητέρα της.

Συγκινημένο είναι το Πανελλήνιο για την προσπάθεια που καταβάλλει τόσο η ίδια η Ασπασία όσο και η μητέρα της, η οποία είναι συνεχώς στο πλευρό της.

Χθες, Σάββατο (02/08) η μητέρα της της Σπυριδούλα Φατούρου ανέβασε μία φωτογραφία στο facebook με αυτή και την μονάκριβή κόρη της να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Δείτε την ανάρτηση:

Το χρονικό της τραγωδίας:

Η τραγωδία που συγκλόνισε το Άργος και κατέστρεψε τη ζωή της Ασπασίας Μπόγρη, έγινε το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου 2013 στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς, όταν ο 47χρονος πατέρας της με τον οποίο λίγο νωρίτερα έτρωγαν μαζί, την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, δεν τσακώθηκαν ούτε μία φορά στην ταβέρνα αλλά φεύγοντας από εκεί, ο πατέρας σταμάτησε έξω από ένα περίπτερο το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν και ζήτησε από την κόρη του να κατέβει για να πάει να του πάρει τσιγάρα. Όταν εκείνη στράφηκε για να πάει στο περίπτερο, ο άντρας έβγαλε ένα περίστροφο που είχε στην τσέπη του και της έριξε δύο φορές στο κεφάλι!

Η σκηνή της μαθήτριας να κείτεται στο έδαφος, με τα ξανθά μαλλιά της να έχουν γίνει κατακόκκινα από το αίμα και πίσω της να στέκεται με «παγωμένο» βλέμμα ο πατέρας της, έχει «χαραχτεί» στη μνήμη των κατοίκων του Άργους.

Ο Γιώργος Μπόγρης, μετά την πράξη του πήγε στο σπίτι του όπου αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο και δέκα μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή. Σε επιστολή του, προανήγγειλε το κακό που θα έκανε δίνοντας ως ηθικό αυτουργό την εν διαστάσει σύζυγό του Σπυριδούλα Φατούρου: «Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις όσο ζήσεις με το βάρος του θανάτου της, θα είναι καλύτερα», έγραφε μεταξύ άλλων, «μαρτυρώντας» ότι η απόπειρα δολοφονίας της κόρης του αποτελούσε μία παρανοϊκή πράξη εκδίκησης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Νεκρός διάσημος ράπερ - Τον διαμέλησε η σύζυγός του