ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στη Φθιώτιδα

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στη Φθιώτιδα

Κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάζει η κυκλοφορία στη Φθιώτιδα, παρά τις έντονες χιονοπτώσεις κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, που σημειώθηκαν όλη τη νύχτα.

Συγκεκριμένα, πυκνή χιονόπτωση κάλυψε το τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, λίγο μετά τις 8 το πρωί, από το 146 χιλιόμετρο έως το 160, στην περιοχή της Αρκίτσας. Η παρέμβαση των ειδικών μηχανημάτων κράτησε τον δρόμο ανοιχτό, όπως άλλωστε και όλη τη νύχτα, σε διάφορα σημεία.

Στη Λαμία το χιόνι έχει φθάσει έως και 5 εκατοστά, ενώ στην ίδια κατάσταση βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή. Τα σχολεία μέσα στην πόλη της Λαμίας λειτουργούν κανονικά ,ενώ παραμένουν κλειστά τα σχολεία στην περιοχή της Αμφίκλειας και στην ορεινή δυτική Φθιώτιδα στην περιοχή της Υπάτης. Επίσης, ορισμένα περιφερειακά σχολεία της Λαμίας θα ανοίξουν στις 10 το πρωί.

Τα μηχανήματα έχουν ανοίξει τους δρόμους από Λαμία προς Δομοκό, από Λαμία προς Καρπενήσι και από Λαμία προς 'Αμφισσα.

Τα σχολεία παραμένουν κλειστά σε όλον τον νομό Ευρυτανίας, λόγω του πολικού ψύχους και του παγετού.Παράλληλα, στην περιοχή της Θήβας η κυκλοφορία προς τα χωριά Λουτουφί, Μελισσοχώρι, Καπαρέλλι, Πλαταιές και Λεύκτρα γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, στις 9.30 θα ανοίξουν τα σχολεία της Δομβραίνας, Ελλοπίας, Ξηρονομής, Χωστίων Βάγιων, Νεοχωρακίου, Ελεώνα και Υπάτου, ενώ τα σχολεία στην πόλη της Θήβας θα λειτουργήσουν κανονικά.