ΕΛΛΑΔΑ

Β. Μιχαλολιάκος: «Τα “Ποσειδώνια” πρέπει να γυρίσουν στο Πειραιά»

Β. Μιχαλολιάκος: «Τα “Ποσειδώνια” πρέπει να γυρίσουν στο Πειραιά»

«Τα έργα ανακατασκευής και επέκτασης της Παγόδας, ώστε να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο έπρεπε να έχουν ξεκινήσει χθες.» Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος παρεμβαίνοντας στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΠ ΑΕ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, επισήμανε ότι: «Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το καθεστώς της ντροπής για την Ναυτιλία και τον Πειραιά, μια έκθεση ταυτισμένη με την πόλη και τη θάλασσα, όπως είναι τα «Ποσειδώνια», να περιφέρονται από εκθεσιακό κέντρο σε εκθεσιακό κέντρο της Αττικής.

Το 2014 τα «Ποσειδώνια» πρέπει να γυρίσουν στο φυσικό τους χώρο που είναι ο Πειραιάς. Δεν μπορεί να μιλάμε σήμερα για αναζήτηση άλλων χώρων, για νέες μελέτες, για σπατάλες εκατομμυρίων για να γίνει κάπου αλλού εκθεσιακό κέντρο και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα άμεσα υλοποιήσιμο.

Δεν μπορεί να μιλάμε σήμερα για τη δημιουργία πεντάστερων ξενοδοχείων εκεί που είναι σήμερα η Παγόδα, την ώρα που υπάρχουν κατάλληλα κτίρια και περιοχές μέσα στον κοινωνικό ιστό της πόλης, που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τις όποιες ανάγκες».