Έντονη χιονόπτωση στην Πελοπόννησο
Στο έλεος του χιονιού βρίσκεται από το πρωί η Πελοπόννησος. Μάλιστα, στα «λευκά» έχει ντυθεί και η πόλη της Τρίπολης, με το ύψος του χιονιού να φθάνει τα 3 εκατοστά.
Συνεργεία των δήμων και της περιφέρειας, αλλά και της κοινοπραξίας Μορέας κάνουν προσπάθειες για την απομάκρυνση του χιονιού.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά στον αυτοκινητόδρομο και το λοιπό εθνικό οδικό δίκτυο της περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ όσοι κινηθούν τις επόμενες ώρες θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Μόνο με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην ορεινή Κορινθία, στο δρόμο Ξυλοκάστρου - Τρικάλων από το 20ο χλμ., Τρικάλων - Καρυάς, από το 1ο χλμ. και Δερβενίου - Γκούρας, από το 20ο χλμ.
Σχόλια
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
10:55
∙
WHAT THE FACT
Ανακαλύφθηκε η «κότα της κόλασης» - Ο δεινόσαυρος που ζούσε πριν 66 εκατομμύρια χρόνια
10:19
∙
WHAT THE FACT
Κανένα αμφίβιο δεν ζει σήμερα στη θάλασσα – Αυτό ζούσε εκεί πριν από 237 εκατ. χρόνια
10:15
∙
WHAT THE FACT