ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μεσολόγγι: Σε λίμνες μετατράπηκαν οι δρόμοι της πόλης

Κακοκαιρία Μεσολόγγι: Σε λίμνες μετατράπηκαν οι δρόμοι της πόλης

Πλημμύρες και πάλι στο Μεσολόγγι – Λίμνες δρόμοι της πόλης

Μνήμες του πλημμυρικού φαινομένου του 2016 ξύπνησαν το απόγευμα της Δευτέρας (28/09) στο Μεσολόγγι καθώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης πολλοί είναι οι δρόμοι της πόλης που έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε λίμνες.

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr προβλήματα εντοπίζονται στην συνοικία του Αγίου Σπυρίδωνα όπου πολλοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοί όπως και γύρω από το ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ.

mesologgi-1.jpg
Πλημμύρες και πάλι στο Μεσολόγγιmessolonghinews.gr

Στην περιοχή Ταμπακαριά, οι περισσότεροι δρόμοι πλημμύρισαν και οι κάτοικοι προσπαθούσαν να καθαρίσουν τα φρεάτια. Όπως είπαν οι ίδιοι πριν από τρεις ημέρες περίπου τα φρεάτια είχαν καθαριστεί όμως δεν δούλεψε το αντλιοστάσιο για να απορροφήσει τα νερά γι’ αυτό προκλήθηκε αυτή η ζημιά, σύμφωνα με το aixmi-news.gr.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Σε ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ σύμφωνα με το οποίο αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι και την Τρίτη.

Μάλιστα, τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρωινές ώρες της Τρίτης (29/09) τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

15ήμερο lockdown: Τι είναι - Πότε και πώς θα εφαρμοστεί