ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Ζήσης Κασιάρας: Πέθανε ο βιολιστής διάσημων τραγουδιστών

Κορονοϊός - Ζήσης Κασιάρας: Πέθανε ο βιολιστής διάσημων τραγουδιστών

Κορονοϊός: Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 53 ετών, ο βιρτουόζος του βιολιού και συνεργάτης πολλών μεγάλων ονομάτων της πίστας Ζήσης Κασιάρας, ο οποίος είχε καταγωγή από τα Γρεβενά.

Ο γνωστός μουσικός νοσηλευόταν με κορονοϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 53χρονος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι.

Βατόπουλος: Υπάρχει έξαρση - Το νυχτερινό lockdown θα βοηθήσει

Για την έκρηξη των κρουσμάτων που καταγράφηκε την Τρίτη αλλά και για το ενδεχόμενο επιβολής νυχτερινής καραντίνας μίλησε στο Newsbomb.gr, o καθηγητής μικροβολιογίας κ. Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

«Έχουμε έξαρση της πανδημίας στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Βατόπουλος, μιλώντας στο Newsbomb.gr, συμπληρώνοντας ότι «ο ιός είναι διασκορπισμένος σε όλη την Ελλάδα, άλλωστε οι περισσότεροι που νοσούν είναι νέοι άνθρωποι, που είναι υπερκινητικοί».

«Η πανδημία είναι απρόβλεπτη, άλλωστε όπως είδαμε άλλες περιοχές που ήταν στο πράσινο μέσα σε λίγες μέρες πέρασαν στο «κόκκινο», ο ιός δείχνει μία ασταθή ισορροπία αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεφύγει», προειδοποίησε ο κ. Βατόπουλος.

Αναφορικά με τα νέα σκληρά μέτρα που είναι προ των πυλών, ο κ. Βατόπουλος ανέφερε ότι «θα πρέπει να μελετηθούν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει ορίσει η πολιτική προστασία και μετά αν είναι να αποφασιστούν».

Τέλος, τόνισε στο Newsbomb.gr πως εάν η κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή νυχτερινού lockdown, τότε σίγουρα θα υπάρξει περιορισμός της διασποράς του ιού καθώς, αυτές τις ώρες κυκλοφορούν κυρίως νέοι, οι οποίοι όπως δείχνουν και τα στοιχεία του ΕΟΔΥ τείνουν να... συνωστίζονται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Μπαράζ εμπρησμών τα ξημερώματα - Έκαψαν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες (pics)