ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την 19χρονη Άρτεμις - Πού στρέφονται οι έρευνες

Θρίλερ με την 19χρονη Άρτεμις - Πού στρέφονται οι έρευνες

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη η οποία είναι άφαντη επί 11 ημέρες.

Η νεαρή κοπέλα είχε πει στους δικούς της ότι θα πήγαινε σε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών της Παιανίας για να κάνει αίτηση προκειμένου να εργαστεί εκεί, πράγμα που δεν έγινε ποτέ όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια από τις έρευνες της αστυνομίας. Ήταν μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί και έκτοτε κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δώσει με την οικογένειά της να ζει μέρες αγωνίας και φόβου.

Οι εθελοντές από την Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα από την υπηρεσία Silver Alert ψάχνουν τα νοσοκομεία της Αττικής με το φόβο ότι μπορεί η κοπέλα να βρίσκεται εκεί και να μην έχει γίνει αντιληπτή από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της και μάλιστα χωρίς την ταυτότητά της.

Παράλληλα, εξετάζονται όλες οι μαρτυρίες ανθρώπων από τις αστυνομικές αρχές που όπως έχουν πει πιθανολογούν ότι την είδαν να περιπλανιέται σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Επίσης, φίλες της νεαρής κοπέλας πιθανολογούν ότι κάτι συνέβη στην Άρτεμις, που να τη σόκαρε και να εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα είχε γνωρίσει έναν 24χρονο άντρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση και είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της.

Η οικογένειά της κάνει λόγο για ένα συνεσταλμένο και ντροπαλό παιδί και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Oruc Reis: Το βρώμικο σχέδιο Ερντογάν για διπλή σύγκρουση σε Κρήτη και Καστελόριζο