ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Κίρκη: «Σάρωσε» τη Σούγια της Κρήτης - Εικόνες καταστροφής

Κακοκαιρία Κίρκη: «Σάρωσε» τη Σούγια της Κρήτης - Εικόνες καταστροφής
cretalive.gr

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Κίρκη» στη Σούγια Χανίων.

Όπως φανερώνουν οι εικόνες που παρουσιάζει το Cretalive.gr το πέρασμα της κακοκαιρίας είχε σαν αποτέλεσμα να θυμίζει «βομβαρδισμένο» τοπίο η περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες αναμένεται να επεκταθούν στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία και στις Κυκλάδες, ενώ θα επηρεάσουν σταδιακά και το υπόλοιπο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κατά κύριο λόγο στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και από το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Νότιο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις τοπικά έως 8 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 7 με 8 μποφόρ.

Την Πέμπτη 29/10 βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα νότια, ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα σταδιακά έως το απόγευμα θα περιοριστούν στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Οι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι έως 7 μποφόρ θα γίνουν σταδιακά βόρειοι έως 6 μποφόρ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Γιονγκ Ουν: Επέβαλε τον πιο τρελό φόρο - Τι ζητάει από τους πολίτες