ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ο λέκτορας σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή - «Βασίστηκαν σε φήμες»

Θεσσαλονίκη: Ο λέκτορας σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή - «Βασίστηκαν σε φήμες»

Τι λέει ο λέκτορας του ΑΠΘ δυόμιση χρόνια μετά την καταδίκη του σε δις ισόβια.

Δυόμιση χρόνια έχουν περάσει μετά από την καταδίκη του λέκτορα του ΑΠΘ σε δις ισόβια για τη δολοφονία με αρσενικό της 34χρονης συζύγου της και της 85χρονης γιαγιάς της που συγκλόνισε τα πανελλήνιο.

Ο λέκτορας του ΑΠΘ έσπασε τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή και μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 επιμένοντας ότι δεν διέπραξε το διπλό φονικό. Όπως υποστήριξε μάλιστα, η αθωότητά του θα αποδειχθεί τον Δεκέμβριο του 2021 που η υπόθεση θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

«Ήταν ένα δικαστήριο, το οποίο δεν βρήκε κανένα στοιχείο εναντίον μου, καμία απόδειξη εναντίον μου, βασίστηκε απλώς σε φήμες. Δεν μπορούν να προσδιορίσουν τις ημερομηνίες, δεν μπορούν να προσδιορίσουν τις ποσότητες, δεν μπορούν να προσδιορίσουν από πού το πήρα. Ε, τι προσδιόρισαν τότε; Ότι είχα εξωσυζυγική σχέση; Εάν οι δικαστικές αρχές, η δικαιοσύνη, δεν βρει όλα τα στοιχεία για την υπόθεση αυτή, οφείλει να αφήσει την υπόθεση ανοιχτή, μέχρι να βρει όλα τα στοιχεία που πιστεύει ότι πρέπει να βρει και όχι να καταδικάσει έναν αθώο άνθρωπο, προκειμένου να μην υπάρχουν εκκρεμότητες», είπε χαρακτηριστικά για την απόφαση του δικαστηρίου.

Αναφορικά με τη σχέση που είχε με τη σύζυγό του ανέφερε: «Η σύζυγός μου υποτίθεται πως ήθελε να χωρίσουμε κι εγώ φοβούμενος μη χάσω την επιμέλεια του παιδιού μου, αποφάσισα να τη σκοτώσω. Δεν υπήρξε κάποια πράξη, κάποια αίτηση διαζυγίου εκ μέρους της συζύγου μου, ούτε ήμασταν σε διάσταση. Μέναμε κάτω από την ίδια στέγη, επομένως γιατί εγώ να φοβηθώ ότι θα χάσω την επιμέλεια της κόρης μου, αφού δεν θα χωρίζαμε ούτως ή άλλως;».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όσα είπε στον ANT1 ο λέκτορας του ΑΠΘ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δερμιτζάκης στο Newsbomb.gr: Ολοταχώς για 3.500 κρούσματα – Ανάγκη για μέτρα μέχρι και το Φλεβάρη