ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Μπλόκο» στα διόδια - Όσοι… έφυγαν, έφυγαν! (pics+vid)

Lockdown - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Μπλόκο» στα διόδια - Όσοι… έφυγαν, έφυγαν! (pics+vid)

LockdownΣε ισχύ έχει τεθεί από τις 06:00 σήμερα το πρωί (Σάββατο 07/11), η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα - Αυστηρά μέτρα από την Αστυνομία για να μην φύγει κανείς προς κεντρική και βόρεια Ελλάδα - Πρόστιμα στους παραβάτες

«Μάχη» για να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού στην επαρχία δίνει η Ελληνική αστυνομία στα διόδια των Αφιδνών, κάνοντας αυστηρούς ελέγχους προς όλους τους οδηγούς οχημάτων.

Συνεχείς έλεγχοι πραγματοποιούνται στα διόδια, στην «πύλη» εισόδου και εξόδου της Αθήνας προς το βορά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Newsbomb.gr.

Έτσι, απαγορεύεται πλέον η άσκοπη μετακίνηση των πολιτών στην επικράτεια, οι οποίοι θα μπορούν να κυκλοφορούν μόνο με άδεια, την οποία και θα συμπληρώνουν και μόνο για συγκεκριμένους λόγους.

Μικρή είναι η κινητικότητα των οχημάτων που διέρχονται αυτή την ώρα από το σημείο, μετά την χθεσινή παραμονή lockdown, που έμοιαζε περισσότερο με παραμονή Χριστουγέννων, καθώς χιλιάδες Αθηναίων επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και κατευθύνθηκαν προς τις εξοχικές τους κατοικίες.

Αναλυτικά, χθες απο τις 6 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα απο τα διόδια των Αφιδνών και της Ελευσίνας διέλευσαν 44.000 οχήματα.

Αυξημένα είναι τα πρόστιμα που επέβαλε η κυβέρνηση προς τους παραβάτες, ούτως ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η μετάδοση της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα το ποσό για κάθε πρόστιμο ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ., είναι να μην υπάρξουν άσκοπες μετακινήσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τις Αφίδνες στην gallery:

Δείτε εικόνα από το σημείο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Forma.gov.gr: Το SMS στο 13033, η δήλωση και τα απαραίτητα έγγραφα - Έτσι θα κινηθείτε