ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Κρήτη: Απίστευτες περιγραφές - Βρέφος «φυγαδεύτηκε» σε καλάθι για να γλιτώσει από τα νερά

Κακοκαιρία Κρήτη: Απίστευτες περιγραφές - Βρέφος «φυγαδεύτηκε» σε καλάθι για να γλιτώσει από τα νερά
Intime News

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης, Αμαλίας Κουτσαντωνάκη, για την θεομηνία που χτύπησε την Κρήτη.

Οι σκηνές που περιγράφει κόβουν την ανάσα. Ένα βρέφος, όπως αναφέρει, φυγαδεύτηκε μέσα σε ένα καλάθι, ώστε να γλιτώσει από τους ορμητικούς χειμάρρους. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Ανάληψη Χερσονήσου.

Όπως αναφέρει η ίδια στη συνέχεια «οι καταστροφές είναι μεγάλες. Η Ανάληψη έχει πληγεί ποικιλοτρόπως Από χθες στις 4 τα ξημερώματα, 25 αυτοκίνητα κατέληξαν στη θάλασσα».

«Η ορμή και ο απίστευτος όγκος νερού και λάσπης που κατέβαινε, παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους! Η οδός Αναλήψεως, από το γεφυράκι μέχρι κάτω στην παραλία δεν υπάρχει. Στη θέση της, υπάρχει ένα μεγάλο χαντάκι».

Συνεργεία του Δήμου Χερσονήσου πραγματοποιούν εργασίες από το πρωί, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου θα γίνει καταγραφή των αυτοκινήτων που βρίσκονται στην παραλία, εντός κι εκτός νερού.

«Οι πέτρες “έπεφταν” σωρηδόν ελιές ξεπατώθηκαν και δύο στύλοι της ΔΕΗ έπεσαν μέσα στο χωριό».

«Με την βοήθεια του ιερέα της τοπικής Ενορίας, του πατρός Γεωργίου Μηλάκη, κατάφεραν να φυγαδευτούν από τον φωταγωγό δύο οικογένειες αλλοδαπών. Σ’ εκείνο το σημείο, έγινε και η διάσωση ενός μωρού, μέσα σε ένα καλάθι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη - Εισήγηση για καθολικό lockdown