ΕΛΛΑΔΑ

Ιερώνυμος: Ευχές του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Αρχιεπίσκοπο

Ιερώνυμος: Ευχές του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Αρχιεπίσκοπο

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Μακαριότατο.

«Ταχεία ανάρρωση», εύχεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, με ήπια συμπτώματα κορονοϊού.

«Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Του ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα», αναφέρεται στο ευχετήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο Αρχιεπίσκοπος είναι εμπύρετος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αναπνευστικά προβλήματα και βρίσκεται υπό την παρακολούθηση της καθηγήτριας πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας Αναστασίας Κοτανίδου.

«Τα πράγματα είναι πολύ καλά. Αποφασίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς του αρχιεπισκόπου με τη συνδρομή του κ. Τσιόδρα, να εισαχθεί ο αρχιεπίσκοπος σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” σε απλή μονάδα Covid, για καθαρά προληπτικούς λόγους. Τα συμπτώματα που έχει παρουσιάσει είναι πολύ ήπια και η κατάστασή του είναι πολύ καλή», ανέφερε μιλώντας στο Mega o εκπρόσωπος Τύπου του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, Χάρης Κονιδάρης.

«Υπεβλήθη στις τρίτες μοριακές εξετάσεις το βράδυ της Δευτέρας, πήρε τα αποτελέσματα την Τρίτη και αποφασίστηκε εχθές η εισαγωγή του καθώς παρουσίασε πυρετό 37,7. Εκρίθη σκόπιμο να κινηθούμε προληπτικά για αυτό και έγινε η εισαγωγή σήμερα το πρωί. Δεν είχε συμπτώματα τη Δευτέρα, έκανε τις προγραμματισμένες μοριακές εξετάσεις, το απόγευμα αισθάνθηκε μια κόπωση. Πριν δει τον πρωθυπουργό είχε υποβληθεί και σε ταχείες και σε μοριακές εξετάσεις και είχε βρεθεί αρνητικός. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του το τελευταίο 48ωρο θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Δεν ξέρουμε πώς κόλλησε. Στις πρώτες ταχείες και μοριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, είχε βρεθεί αρνητικός. Ομοίως αρνητικός είχε βρεθεί και στις ταχείες και μοριακές εξετάσεις πριν βρεθεί με τον πρωθυπουργό. Ενδεχομένως να ήρθε σε επαφή με κάποιο κρούσμα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Προφανώς έχουν γίνει τα πάντα που πρέπει να γίνουν σε όλες τις επαφές του. Βεβαίως φορούσαν μάσκες στην Ιερά Σύνοδο», κατέληξε ο κ. Κονιδάρης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Σχεδιάζει χτύπημα κατά της Ελλάδας; Πανέτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις - «Ξυπνούν» οι σύμμαχοι