ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Ραγίζει καρδιές αδελφός νοσηλεύτριας που πέθανε – «Την είδα σε αποστειρωμένο κουτί»

Κορονοϊός: Ραγίζει καρδιές αδελφός νοσηλεύτριας που πέθανε – «Την είδα σε αποστειρωμένο κουτί»

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Μέσα σε δύο 24ωρα πέθαναν 211 άνθρωποι, ενώ 540 ασθενείς δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Τα στοιχεία της πανδημίας σοκάρουν για άλλη μια φορά. Κάθε μία ώρα περισσότεροι από 4 πολίτες χάνουν τη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο Νοέμβριος είναι μακράν πιο φονικός καθώς το χτύπημα της πανδημίας είναι σφοδρός.

Πολύ υψηλός είναι ο δείκτης θετικότητας, που έφτασε στο 11,8% (από τα 100 τεστ που διενεργήθηκαν σχεδόν τα 12 ήταν θετικά) τη στιγμή που το όριο συναγερμού του εν λόγω δείκτη τοποθετείται στο 4%.

Πάνω από 1.000 νεκροί έχουν πεθάνει μέσα στις 2-3 τελευταίες εβδομάδες.

Ο αδερφός της 46χρονης νοσηλεύτριας που «έφυγε» από κορονοϊό Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, μίλησε στο Mega για την ξαφνική απώλεια της νεαρής γυναίκας, μαχήτριας στην πρώτη γραμμή του «πολέμου».

«Έγινε ξαφνικά. Ήταν στην εργασία της, γύρισε το απόγευμα στο σπίτι, ανέβασε πυρετό, της συνέστησαν να κάνει το τεστ και βγήκε θετική. Μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι και την 8η ημέρα η κατάστασή της επιδεινώθηκε», ανέφερε.

«Την πήγα με το αυτοκίνητό μου στο νοσοκομείο που εφημέρευε, στο Παπαγεωργίου έκαναν αγώνα οι γιατροί, την διασωλήνωσαν, εκείνη ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που την είδα, και την είδα σήμερα σε ένα σφραγισμένο και αποστειρωμένο κουτί», πρόσθεσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έρχονται τέσσερα αυστηρά μέτρα – Φόβος για νέο κύμα της πανδημίας τον Ιανουάριο