ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων – Τέσσερις νεκροί στο Νοσοκομείο του Βόλου

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων – Τέσσερις νεκροί στο Νοσοκομείο του Βόλου
Intime News

Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας

Συγκεκριμένα, κατέληξαν δύο ακόμη άνδρες που νοσηλεύονταν σε κλίνες covid του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου - Αχιλλοπούλειο και συγκεκριμένα ένας 93χρονος και ένας 69χρονος, που προσβλήθηκαν από τον ιό ενώ νοσούσαν από πολυοργανικά σύνδρομα και αρτηριακή πίεση.

Το πρωί της Πέμπτης (26/11) έχασαν τη ζωή τους μια 74χρονη γυναίκα και ένας άντρας 58 ετών, σύμφωνα με το e-thessalia.gr.

Σημειώνεται ότι την παράταση του lockdown έως τις 06:00 το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Για «κόκκινες» περιοχές λόγω κορονοϊού έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όπως είπε, «Τέτοιες περιοχές - που εμφανίζουν πολύ υψηλά κρούσματα σε σχέση με τον πληθυσμό τους - είναι η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Λάρισα, η Μαγνησία, η Αιτωλοακαρνανία, η Αχαΐα και η Λέσβος».

Όσον αφορά την Αχαΐα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε ειδική αναφορά, συνιστώντας στους κατοίκους της Πάτρας, της πρωτεύουσας του νομού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει της εορτής του Αγίου Ανδρέα που είναι ο πολιούχος της πόλης και να μην προχωρήσουν σε εορτασμούς που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εστίες υπερμετάδοσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου