ΕΛΛΑΔΑ

Κορoνοϊός: Ανείπωτη τραγωδία - Ξεκληρίστηκαν οικογένειες σε Λαμία και Θεσσαλονίκη

Κορoνοϊός: Ανείπωτη τραγωδία - Ξεκληρίστηκαν οικογένειες σε Λαμία και Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Μαζί στη ζωή και στο θάνατο για ηλικιωμένο ζευγάρι από τη Λαμία, που έδινε μάχη με το κορoνοϊό στο "πέτρινο".

Μία ανείπωτη τραγωδία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Πατήρ Γεώργιος Αντωνίου, δημοσιογράφος, εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Προμπονά (Οικουμενικό Πατριαρχείο). Όπως αναφέρει, έφυγε από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη ένας 50χρονος δάσκαλος χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τον πατήρ Γεώργιο Αντωνίου, ο 50χρονος έφυγε μόνος του στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ ενώ τις τελευταίες 48 ώρες πέθαναν η μητέρα και η γιαγιά του, όλοι από κορονοϊό.

Όπως αναφέρει ο πατήρ Αντώνιου:

Λίγο πριν απο τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 4/12, με ειδοποίησαν να μνημονεύσω έναν "ήσυχο γίγαντα" ( δύο μέτρα ύψος), μόλις 50 χρόνων, δάσκαλο, με δύο ανήλικα παιδιά. Έφυγε μόνος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, νικημένος απο τον κορωνοϊό. Τον έλεγαν Γιώργο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Χθες, την ίδια ώρα-στις 11 το βράδυ- έφυγε η μητέρα του η Άννα, επίσης απο κορωνοϊό. Καί προχθές, απο την ίδια αιτία, η γιαγιά Σεβαστή.

Δυστυχώς η λίστα με τους θανάτους από κορονοϊό μεγαλώνει και στη Φθιώτιδα.

Το τελευταίο 24ωρο είχαμε τέσσερις ασθενείς που πέθαναν από covid-19, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θανάτων στη Φθιώτιδα σε 10, εκ των οποίων οι 9 είναι στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα ξημερώματα πέθανε ηλικιωμένη Λαμιώτισσα η οποία νοσηλευόταν στην κλινική covid-19 στο πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου. Λίγες ώρες πριν είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης νοσηλευόταν στο “πέτρινο”.

Νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή της μια 59χρονη Λαμιώτισσα, η οποία έδωσε μάχη για πολλές ημέρες στη ΜΕΘ, ενώ μέσα στο τελευταίο 24ωρο έχασε τη ζωή της και μια ακόμη 84χρονη που νοσηλευόταν στο “πέτρινο’.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν όπως…Σαντάμ Χουσεΐν: Χυδαίες ύβρεις κατά των ΗΠΑ - Οργή για τον «σουλτάνο» στην Ουάσινγκτον