ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον θάνατο 60χρονου νοσηλευτή από κορoνοϊό

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον θάνατο 60χρονου νοσηλευτή από κορoνοϊό
INTIME NEWS

Ακόμα ένας υγειονομικός έχασε τη ζωή του την Τρίτη (08/12) μετά από μάχη με την covid-19, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο 60χρονος, ήταν νοσηλευτής προϊστάμενος του τμήματος βραχείας ογκολογίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, παντρεμένος με τέσσερα παιδιά.

Ο νοσηλευτής έδινε πολλές ημέρες τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», εκεί όπου επέλεξε να εργασθεί αφού παραιτήθηκε από άλλο δημόσιο νοσοκομείο.

Συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του:

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε επίσης, πως ένας ακόμη νοσηλευτής 48 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, του νοσοκομείου Τρικάλων νόσησε απο κορονοϊό και είναι διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας στο νοσοκομείο που εργάζεται.

«Εννέα συνάδελφοί μας αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για τη ζωή διασωληνωμένοι στις εντατικές. Προκαλεί όμως θλίψη που δεν έχουμε ακούσει ένα συλλυπητήριο μήνυμα από την πολιτεία για όλους αυτούς τους συναδέλφους που "χάθηκαν". Ένα περαστικά για τους συναδέλφους που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ και για όσους νοσηλεύονται στις κλινικές. Δεν είναι πάνω από όλα η πολιτική», ανέφερε ο κύριος Γιαννάκος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ευρώπη μπροστά στις αποφάσεις: Θα συνεχίσει να «χαϊδεύει» τον Ερντογάν ή θα πάρει επιτέλους μέτρα;