ΕΛΛΑΔΑ

Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα

Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα

Οι έρευνες της Αστυνομίας σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της

Συνέχεια στο θρίλερ με την γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια, δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/12), μετά και την ταυτοποίηση του άτυχου θύματος.

Το πτώμα ανήκει σε μία 38χρονη Κινέζα που ζούσε εδώ και χρόνια στο κέντρο της Αθήνας. Η γυναίκα αυτή γεννήθηκε το 1982 στην Κίνα και πριν από πολλά χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα και ήταν μόνιμος κάτοικος του κέντρου. Είχε ύψος 1,58 και μακριά μαλλιά. Ένας δικός της άνθρωπος είχε μεταβεί στις 17 Οκτωβρίου 2020 στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της.

Οι αστυνομικοί έκαναν τότε έρευνα αλλά δεν είχαν βρει στοιχεία για την υπόθεση. Φαίνεται ότι κάποιος ή κάποιοι δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η δολοφονία να έγινε αρκετό καιρό μετά την εξαφάνιση της 38χρονης γυναίκας. Το ερώτημα είναι μέχρι τότε που κρατούσαν οι δράστες την υπήκοο Κίνας και για ποιο λόγο τη δολοφόνησαν.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από τον άνθρωπο που είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 38χρονης, ενώ θα κάνουν έρευνα στο σπίτι όπου ζούσε στο κέντρο της Αθήνας.

Πώς δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα

Το θύμα πιθανότατα δολοφονήθηκε διά ασφυξίας. Ο δράστης δηλαδή της έκλεισε με τη βία τις αναπνευστικές οδούς, μέχρι που η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με την πιθανότερη εκδοχή, ακολούθως οι δράστες έβαλαν αμέσως το πτώμα σε βαλίτσα, το οποίο εγκατέλειψαν σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια. Η βαλίτσα έμεινε στο σημείο, σύμφωνα με την εκτίμηση, από πέντε έως 30 ημέρες. Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις, ενώ το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη με αποτέλεσμα να μη μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να διαπιστωθεί εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια.

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους και αναζητούνταν από τους οικείους τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Μέχρι τι ώρα θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία