ΕΛΛΑΔΑ

Χιονοδρομικά κέντρα: Γιατί καθυστερεί το άνοιγμά τους

Χιονοδρομικά κέντρα: Γιατί καθυστερεί το άνοιγμά τους

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις:Δύσκολα θα ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα, με δεδομένη τη θέση της κυβέρνησης να γίνεται ένα βήμα τη φορά και οι όποιες αποφάσεις να λαμβάνονται κατόπιν αξιολόγησης των επιδημιολογικών δεδομένων.

Δύσκολα θα ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα, με δεδομένη τη θέση της κυβέρνησης να γίνεται ένα βήμα τη φορά και οι όποιες αποφάσεις να λαμβάνονται κατόπιν αξιολόγησης των επιδημιολογικών δεδομένων.

Υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να υπάρξει πρώτα το αποτύπωμα από το συνδυαστικό άνοιγμα των σχολείων και του λιανεμπορίου και με βάση αυτό η Επιτροπή των Ειδικών να συζητήσει για το ξεκλείδωμα κι άλλων δραστηριοτήτων, τη στιγμή μάλιστα που έχει τεθεί σε προτεραιότητα η επιστροφή στην τάξη για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θα έχει σήμερα τηλεδιάσκεψη με τους υπεύθυνους των χιονοδρομικών κέντρων. Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 τόνισε ότι στην περίπτωση των Χιονοδρομικών Κέντρων «έχουμε να κάνουμε με τον παράγοντα του χρόνου καθώς τα χιονοδρομικά δουλεύουν συγκεκριμένη χρονική περίοδο».

Χθες ο υπουργός Ανάπτυξης σε τηλεοπτική του συνέντευξη σημείωσε πως για να αποφευχθεί αναζωπύρωση της πανδημίας του κορονοϊού, πρέπει τα βήματα να είναι προσεκτικά. «Θα συνεδριάσουμε για να δούμε την πραγματική εικόνα του πόσο το άνοιγμα της αγοράς θα επηρεάζει την πανδημία και μετά θα συζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Μετακινήσεις εκτός νομού: «Παγώνει» η άρση-Θα εξεταστεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες