ΕΛΛΑΔΑ

Σήφης Βαλυράκης: Μήνυση κατ’ αγνώστων από την οικογένειά του – Δύο ψαροκάικα στο «μικροσκόπιο»

Σήφης Βαλυράκης: Μήνυση κατ’ αγνώστων από την οικογένειά του – Δύο ψαροκάικα στο «μικροσκόπιο»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη με την οικογένειά του να επιμένει για απαντήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και πλέον η έρευνα για την εμπλοκή ενός ή περισσοτέρων ψαράδων περνάει στα χέρια του εισαγγελέα Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την Espresso, μάλιστα, αποδείχθηκε ότι τουλάχιστον δύο ψαροκάικα έπλενα σε κοντινή απόσταση από το φουσκωτό του 78χονου πολιτικού λίγο πριν από τον τραγικό θάνατό του.

Για το λόγο αυτό η οικογένεια ζητά να γίνει άρση απορρήτου των τηλεφώνων των αλιέων της περιοχής που δένουν τα σκάφη τους στο λιμάνι της Ερέτριας.

Οι Αρχές φαίνεται να περνούν από «κόσκινο» τόσο τους ψαράδες όσο και τον αυτόπτη μάρτυρα που είχε υποστηρίξει ότι αλιευτικό σκάφος βρέθηκε δίπλα στο φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη έφερε δύο γύρους από τη βάρκα του πρώην υπουργού, με αποτέλεσμα να προκαλέσει κυματισμό, που πιθανόν να ευθύνεται για την πτώση του Χανιώτη πολιτικού στη θάλασσα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν ληφθεί από τους λιμενικούς περίπου 50 μαρτυρικές καταθέσεις εκ των οποίων οι 30 προέρχονται από ερασιτέχνες ή επαγγελματίες ψαράδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστοριά: Ισχυρότατη έκρηξη ισοπέδωσε το ξενοδοχείο «Τσάμης» - Απίστευτες εικόνες