ΕΛΛΑΔΑ

Καταστήματα: Πώς θα λειτουργήσουν - Μόνο "click away" σε Αττική και Θεσσαλονίκη

 Καταστήματα: Πώς θα λειτουργήσουν - Μόνο "click away" σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά το Σάββατο (6/2)

Την λειτουργία των καταστημάτων του λιανεμπορίου αποκλειστικά υπό το καθεστώς του "click away" για Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά το Σάββατο (6/2). Κατά την αυριανή ημέρα παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Παράλληλα, από το επόμενο Σαββατοκύριακο αναστέλλονται και οι λαϊκές αγορές που πραγματοποιούνταν τις συγκεκριμένες δύο ημέρες.

Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν.

Τόσο το λιανεμπόριο όσο και αυτά τα καταστήματα και υπηρεσίες, διευκρινίζεται ότι θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο. Το Σάββατο παραμένουν κλειστά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική