ΕΛΛΑΔΑ

Εξαδάκτυλος: «Θεατρική παράσταση η παράλυση από το εμβόλιο»

Εξαδάκτυλος: «Θεατρική παράσταση η παράλυση από το εμβόλιο»
IN TIME

Κατηγορηματικός ήταν ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, σχετικά με τα περιστατικά «παράλυσης» που αναφέρθηκαν μετά τους εμβολιασμούς.

«Παραλύσεις δεν υπήρξαν», είπε μιλώντας στον Real Fm, 107,1 της Θεσσαλονίκης. Τόνισε πως η πρώτη περίπτωση σίγουρα δεν οφείλεται σε σύνδρομο Guillain-Barré, ενώ για τη δεύτερη είπε πως «όλα συνιστούν ότι πρόκειται περί θεατρικής παραστάσεως». Ως εκ τούτου «τα δυο αυτά περιστατικά θα πρέπει να διαγραφούν από τη μνήμη όλων», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Εξαδάκτυλος είπε ακόμα ότι «Τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή». Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ελπιδοφόρα είδηση που ήρθε χτες από το Ισραήλ σύμφωνα με την οποία «υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις» ότι οι εμβολιασμένοι όχι μόνο προστατεύουν τον εαυτό τους έναντι του κορονοϊού, αλλά «διακόπτουν την αλυσίδα της μετάδοσης του ιού».

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο, ότι «ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα από δω και στο εξής για την πανδημία». Τέλος, προέβλεψε για ακόμα μια φορά πως «θα είμαστε πιο χαλαρά το Πάσχα»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Μείωση στον λογαριασμό της ΔΕΗ για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα