ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 19χρονης από το Κορωπί: Μαρτυρία - «κλειδί» φέρνει την ανατροπή για την Άρτεμη;

Εξαφάνιση 19χρονης από το Κορωπί: Μαρτυρία - «κλειδί» φέρνει την ανατροπή για την Άρτεμη;

Νέες πληροφορίες που ίσως ξεδιπλώσουν το κουβάρι με το θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης από το Κορωπί φέρνει στη δημοσιότητα το «Φως στο Τούνελ».

Στην σημερινή εκπομπή θα παρουσιαστεί μαρτυρία-«κλειδί» ατόμου που είδε την Άρτεμις Βασίλη το απόγευμα λίγο πριν εξαφανιστεί.

Ανάμεσα στα στοιχεία που θα παρουσιαστούν είναι το ηλεκτρονικό της στίγμα, η πορεία του και άλλα νέα δεδομένα ενώ θα δοθεί απάντηση στο ερώτημα πού πήγε η 19χρονη εκείνο το μοιραίο απόγευμα λίγο πριν χαθεί και τι ζήτησε.

Η 19χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου από το σπίτι όπου ζούσε με την οικογένειά της στο Κορωπί στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να κάνει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία αλλά έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς της στο μικροσκόπιο έχουν μπει τρεις μαρτυρίες ότι είδαν την 19χρονη κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας. Παρά τις μαρτυρίες αυτές ωστόσο η νεαρή δεν έχει ακόμα βρεθεί επιτείνοντας την αγωνία της οικογένειάς της.

Άλλες μαρτυρίες που έχουν παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα αναφέρουν ότι η Άρτεμις εξαφανίστηκε από το Μεταξουργείο όπου βρισκόταν πριν από μια έφοδο της αστυνομίας.

Η κολλητή φίλη της 19χρονης από το Κορωπί ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη τον Ιούλιο και πιθανόν να σχετίζεται με την εξαφάνισή της.

«Μία ημέρα μέσα στο καλοκαίρι την έψαχναν οι γονείς της γιατί έλειπε για ώρες. Σ΄ εμένα είχε πει πως θα πήγαινε μόνη της για μπάνιο προς τη Βάρκιζα. Δεν την πίστεψα ωστόσο… Είναι πολλά τα σενάρια που μου περνάνε από το μυαλό. Φοβάμαι πως της έχει συμβεί κάτι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άλλες φίλες της Άρτεμης λένε ότι πρέπει να ερευνηθεί η περιοχή της Βάρκιζας γιατί συνήθιζε να πηγαίνει εκεί και να ηρεμεί. Την ημέρα που χάθηκε, την είδαν να περιμένει στη δεύτερη στάση Αττικής στο Κορωπί. Από εκεί περνούν λεωφορεία που καταλήγουν στη Γλυφάδα και στη Βάρη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίωξη για βιασμό σε βάρος του ηθοποιού Νίκου Στραβοπόδη