ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Έτσι ξεκίνησε η επίθεση στον αστυνομικό - Το «ντου» της Αστυνομίας στο πλήθος (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Έτσι ξεκίνησε η επίθεση στον αστυνομικό - Το «ντου» της Αστυνομίας στο πλήθος (βίντεο)

Νέα Σμύρνη - Όλες οι ειδήσεις: Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε την Τρίτη (9/3) η Νέα Σμύρνη με έναν σοβαρά τραυματία αστυνομικό.

Σκηνές παρέπεμπαν σε πόλεμο εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη με επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και άνδρες της Αστυνομίας, με έναν αστυνομικό να τραυματίζεται σοβαρά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την επέμβαση των δυνάμεων της Αστυνομίας στο συγκεντρωμένο πλήθος, και τη σφοδρή επίθεση που δέχτηκε ο αστυνομικός από κουκουλοφόρους.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ διακομίσθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Αστυνομία, ο αστυνομικός τραυματίστηκε μεν σοβαρά έχει όμως τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Όπως τόνισαν οι συνάδελφοι του, «οι κουκουλοφόροι τον ήθελαν νεκρό. Θα τον σκότωναν αν δεν επεμβαίναμε».

Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δύο αστυνομικοί τραυματίες, αλλά ελαφρά.

Επίσης, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την περιοχή, έχουν προκληθεί ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα και καταστήματα ενώ νεαροί έχουν χρησιμοποιήσει πέτρες και κομμάτια από τα πεζοδρόμια που έσπασαν ή από σημεία που εκτελούνται έργα.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 10 συλλήψεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο τραυματίας αστυνομικός - Ποια η κατάστασή του - «Θα τον σκότωναν»