ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Αλιάγας: «Οι φύλακες της ελευθερίας» – Η συγκινητική ανάρτηση για την 25η Μαρτίου

Νίκος Αλιάγας: «Οι φύλακες της ελευθερίας» – Η συγκινητική ανάρτηση για την 25η Μαρτίου
Intime News

Η ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα στο Instagram με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας, το πρωί της 25ης Μαρτίου ανάρτησε στους λογαριασμούς στα social media του μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από το Προεδρικό Μέγαρο στην οποία εμφανίζεται ένας Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς.

«Οι φύλακες της ελευθερίας. Εθνική εορτή στις 25 Μαρτίου. Δισεκατοντήριδα του Πολέμου της Ανεξαρτησίας χρόνια πολλά Ελληνες όπου και αν βρίσκεστε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλιάγας στην ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Νίκος Αλιάγας παρουσίασε την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η οποία είχε υψηλούς προσκεκλημένους όπως ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη σύζυγό του, Βλαντλένα κ.α.

Στο πλευρό του στην παρουσίαση βρισκόταν, η Σοφία Κορμά, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα στο Instagram:

Η παρέλαση ξεκίνησε υπό τους ήχους των εμβατηρίων της μπάντας στρατιωτικής διοίκησης. Στο χώρο προσήλθαν με βηματισμό οι τρεις αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων, ενώ το πρώτο τμήμα που παρέλασε ήταν το έφιππο τμήμα με ιππείς που φορούσαν στολές διάφορων ιστορικών περιόδων.

«Είναι ένα ταξίδι στον χρόνο μέσα στην καρδιά της Αθήνας» όπως ανέφερε ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας που μαζί με την επισμηνία Σοφία Κορμά είχαν επιφορτιστεί με την παρουσίαση της παρέλασης.

«Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας» είπε από τον αττικό ουρανό ο σμηναγός Δημήτρης Βολακάκης, ο αρχαιότερος της ομάδας «Ζευς» των F-16, από τη Μοίρα 343 στη Σούδα, της 115 Πτέρυγας Μάχης, κατά τη διέλευση του αεροσκάφους του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η κοσμική ζωή του Βασίλη Γκουρούση και το άγχος που τον πρόδωσε