ΕΛΛΑΔΑ

Μαλλιαρόζη: H νεαρή δημοσιογράφος εξομολογείται πώς βίωσε τον κορονοϊό - «Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Μαλλιαρόζη: H νεαρή δημοσιογράφος εξομολογείται πώς βίωσε τον κορονοϊό - «Δεν μπορούσα να σηκωθώ»
IN TIME

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΤη δύσκολη μάχη που έδωσε επί πέντε εβδομάδες με τον κορωνοϊο περιέγραψε η δημοσιογράφος Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη

«Ήταν περιπέτεια, εμπειρία ζωής. Αλλά δεν θα ήθελα να την ξανά ζήσω. Ο κόσμος κουράστηκε από όλο αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να ζούμε. Μακάρι να ξυπνούσαμε και να είχαν τελειώσει όλα. Αλλά είναι κάτι πολύ σοβαρό, είναι άγνωστο. Είναι όντως αόρατος εχθρός. Δεν πίστευα ότι θα το πω και ότι θα το εννοώ» σημείωσε, μιλώντας στο Mega.

Πώς κόλλησε

«Είχα κρούσμα στο σπίτι μου. Το κόλλησα από εκεί που περίμενα ότι θα το κολλήσω. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός στον Ευαγγελισμό. Είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Στο μεσοδιάστημα από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη δόση κόλλησε κορoνοϊό. Το κόλλησε αυτός, εγώ ήμουν αρνητική. Και μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησαν τα συμπτώματα» επίσημανε σχετικά με το πώς κόλλησε.

«Είχα πάρα πολύ έντονο βήχα, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πυρετό είχα μόνο δύο μέρες. Αλλά είχα όλα τα άλλα συμπτώματα. Είχα μια κόπωση, ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν είχα γεύση και όσφρυση. Καθόλου» πρόσθεσε, ενώ όπως είπε φοβήθηκε όταν είδε ότι επιδεινώνονταν τα συμπτώματα.

Τα συμπτώματα της Covid ήταν τόσο έντονα και σε αυτήν και στον σύντροφό της, όπου όπως περιέγραψε δεν είχαν καθόλου δυνάμεις. «Μας άφηναν οι γονείς του φαγητό στην είσοδο της πολυκατοικίας. Και όποιος αισθανόταν πιο υγιής και μπορούσε να κατέβει τις σκάλες, πήγαινε και το έφερνε».

«Η σκέψη μου είναι σε αυτούς που δεν έχουν γιατρό σπίτι τους ούτε γνωστό τους. Είναι μια αρρώστια που την περνάς μόνο σου» συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο, ότι ακόμα και τώρα δεν έχει επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν τη νόσηση.

Τέλος, ευχαρίστησε τον όμιλιο της Alter Ego Media για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που έδειξε γι΄αυτή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στόχος το άνοιγμα στις αρχές Απριλίου – Τι θα γίνει με σχολεία και λιανεμπόριο