ΕΛΛΑΔΑ

Click in shop - click away: Πώς θα κάνουμε τις αγορές από Δευτέρα 5/4

Click in shop - click away: Πώς θα κάνουμε τις αγορές από Δευτέρα 5/4

Lockdown: "Το νέο μείγμα των μέτρων με περιορισμούς και επιτήρηση, θα δώσει μικρές ανάσες ελευθερίας", τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Τι θα ισχύσει με το click in shop - click away

Νέα μέτρα «αποσυμπίεσης» ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, το απόγευμα της Τετάρτης (31/03).

Η «χρυσή τομή» βρέθηκε και έπειτα από την εισήγηση των επιστημόνων, η κυβέρνηση αποφάσισε την αναπροσαρμογή των μέτρων, λαμβάνοντας υπόψιν την κούραση των πολιτών, αλλά και τα άδεια... ταμεία.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε:

Από τη Δευτέρα 5 Απριλίου, με τη χρήση ειδικού κωδικού (σ.σ. 13032) και με χρονικό περιορισμό (σ.σ. 3 ώρες), θα επιτρέπεται η πώληση εντός του μαγαζιού με ραντεβού (click in shop) και η παραλαβή πάλι με ραντεβού (click away).

Επιτρέπεται επίσης ένας πελάτης ανά 25 τ.μ.Από το Σάββατο 3 Απριλίου με κωδικό 6 και μόνο για άσκηση και έως τρία άτομα ή μία οικογένεια, επιτρέπουμε τη μετακίνηση από δήμο σε δήμο. Μόνο για τα Σαββατοκύριακα για άσκηση εκτός τους δήμου μας. Με υποχρεωτική χρήση μάσκας και χωρίς συνωστισμούς, για να μην αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε άρση των μέτρων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανοίγει ξανά η αγορά - Πότε και πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Όλα τα μέτρα