ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποια κρούσματα; Βόλτα στη λιακάδα οι Αθηναίοι - Χαμός στις παραλίες

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποια κρούσματα; Βόλτα στη λιακάδα οι Αθηναίοι - Χαμός στις παραλίες

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες για να απολαύσουν τον ήλιο, την πρώτη ημέρα της άρσης των περιοριστικών μέτρων για τις διαδημοτικές μετακινήσεις.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Ευδοκία Μύτιλη - Σπύρος Μελισσάρης

Η άρση των μέτρων για μια επιστροφή στην κανονικότητα, συνεχίζεται, με τις διαδημοτικές μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο να παίρνουν... σειρά, κάτι το οποίο επωφελήθηκαν οι Αθηναίοι για βόλτες και βουτιές!

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στην παραλία του Πόρτο Ράφτη, η οποία γέμισε από κόσμο από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες, αρκετοί προτίμησαν να πιούν τον καφέ τους κάτω από τον αττικό ήλιο ενώ μερικοί πιο... τολμηροί αποφάσισαν να κάνουν και τις πρώτες βουτιές.

Τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, αρκετοί συμπολίτες μας τόνιζαν στο Newsbomb.gr πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην απολαύσουν την υπέροχη ημέρα, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που πήγαν στα εξοχικά τους!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις εικόνες που απαθανάτισε ο φακός του Newsbomb.gr:

«Βούλιαξε» το Φάληρο!

Παρόμοια ήταν και η κατάσταση στο Φάληρο και στον Φλοίσβο, όπου χιλιάδες συμπολίτες μας βγήκαν για να απολαύσουν τον ήλιο.

Περπατώντας σε παρέες, οι Αθηναίοι προκάλεσαν... έμφραγμα στην παραλιακή, ενώ και σε αυτή την περίπτωση οι αποστάσεις και οι μάσκες τηρήθηκαν στο ακέραιο.

Να σημειωθεί πως την Κυριακή (04/04) η θερμοκρασία θα είναι σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, οπότε αναμένονται παρόμοιες εικόνες για το πρώτο Σαββατοκύριακο χαλάρωσης των μέτρων.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός 36χρονος Λοχαγός