ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Μετανάστης καλλιεργούσε κάνναβη ανάμεσα σε… ντομάτες

Ντομάτες

Φυτεία δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης καλλιεργούσε ανάμεσα σε… ντομάτες ένας μετανάστης στην καταυλισμό του Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη.

Φυτεία δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης διατηρούσε μετανάστης ανάμεσα σε ντοματιές, που είχε φυτέψει στον καταυλισμό στο Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης.

Ο μετανάστης είχε αναπτύξει την καλλιέργεια έξω από τη σκηνή του στον καταυλισμό της προσωρινής δομής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στον Καρά Τεπέ (Μαυροβούνι).

Ο 48χρονος από το Αφγανιστάν είχε καταθέσει αίτηση για χορήγηση ασύλου.

Ο 48χρονος προδόθηκε από την παρατηρητικότητα αστυνομικού που περιπολούσε στον χώρο ο οποίος διαπίστωσε ότι ανάμεσα στις ντοματιές που περιποιόταν ο 48χρονος είχαν φυτευτεί και δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

Όπως αποδείχθηκε ήταν 46 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 έως 90 εκατοστά και 78 φυτά κάνναβης, ύψους από 10 έως 20 εκατοστά.

Στο σύνολό τους εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν ενώ όπως αποδείχθηκε από την έρευνα ο 48χρονος καλλιεργούσε την κάνναβη με σκοπό τη συγκομιδή και διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής και με αυτές τις κατηγορίες παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Η επόμενη ημέρα μετά την σύγκρουση Δένδια-Τσαβούσογλου – Τι περιμένει η Ελλάδα