ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγουν 10 Μαΐου τα φροντιστήρια - Τέλος το clickinside στα μαγαζιά

Ανοίγουν 10 Μαΐου τα φροντιστήρια - Τέλος το clickinside στα μαγαζιά

Αυτή είναι η πρόταση των επιστημόνων - Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας εισηγήθηκε σήμερα (05/05) στην κυβέρνηση το άνοιγμα των φροντιστηρίων στις 10 Μαΐου,για τους μαθητές της Γ' Λυκείου που δίνουν Πανελλήνιες, αλλά και των ξένων ξένων γλωσσών για όσους δίνουν εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες πρότειναν επίσης την κατάργηση του ραντεβού μέσω αποστολής γραπτού μηνύματος (SMS) στο 13032 για το λιανεμπόριο από τις 15 Μαΐου. Όπως διευκρινίζεται, για τα καταστήματα άνω των 500 τετραγωνικών καταργείται πλήρως το clickinside ενώ για τα υπόλοιπα καταστήματα υπάρχει εισήγηση για έναν πελάτη ανά 50 τ.μ. και όχι 1 άτομο ανα 100 τ.μ.

Η επιτροπή έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες το πράσινο φως για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών στις 15 Μαΐου.

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται θέμα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σταθμών την προσεχή Δευτέρα, τονίζοντας:

«Η επαναλειτουργία των σταθμών αυτών θα εξεταστεί αργότερα, ανάλογα με τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών. Σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν έγκαιρα».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί δεν θα ανοίξουν ούτε στις 17 Μαΐου και το άνοιγμά τους πάει για τις 24/05.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 44χρονη πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca