ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Επεισόδιο με πρώην αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου

Βόλος: Επεισόδιο με πρώην αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου

Επεισόδιο σε βάρος δύο εν ενεργεία συναδέλφων του δημιούργησε λίγο μετά τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ένας 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για εξύβριση κατά συρροή, απειλή κατά συρροή και πρόκληση όλων ελαφρών σωματικών βλαβών από πρόθεση κατά συρροή.

Ο 60χρονος, που κατάγεται από την περιοχή Καρπενησίου και δεν υπηρέτησε στη Μαγνησία, μένει στο κέντρο του Βόλου απέναντι από καφέ που διατηρεί ο ανιψιός του.

Ο ίδιος έφυγε από το καφέ στις 12.30 τη νύχτα που έκλεισε, αλλά εκείνη την ώρα παρατήρησε δύο αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο και επέστρεψε στο κατάστημα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο συνταξιούχος είπε στους εν ενεργεία αστυνομικούς τι θέλουν στο συγκεκριμένο κατάστημα, τους απείλησε ότι «θα τους δείξει» και τους είπε να πάνε στον Τάκη Οικονομάκη (όπου γινόταν κορονοπάρτι) να βεβαιώσουν παραβάσεις.

Ο ίδιος φέρεται να προκάλεσε αμυχές και ελαφράς μορφής κακώσεις στους δύο αστυνομικούς που τελικά τον συνέλαβαν.

Ο συνταξιούχος οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου ζήτησε και πήρε αναβολή, αλλά στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος, και, λόγω των περιορισμών στη λειτουργία των Δικαστηρίων, θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο. Ο κατηγορούμενος είπε στο Δικαστήριο ότι ήταν ένα μικρό λάθος και ο πρόεδρος του είπε να είναι πιο προσεκτικός και να διευκολύνει τις αρχές που κάνουν έλεγχο.

Με πληροφορίες από magnesianews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο: «Στοίχημα» ο εμβολιασμός των παιδιών - Οι σκέψεις της Επιτροπής και οι προϋποθέσεις