ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Χανιά: Ή έγινε δυστύχημα ή κάποιος την οδήγησε εκεί, λέει η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας

Τραγωδία στα Χανιά: Ή έγινε δυστύχημα ή κάποιος την οδήγησε εκεί, λέει η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας

Τα σενάρια που θέλουν η 11χρονη Ιωάννα να έκανε κακό στον εαυτό της, πηδώντας στο γκρεμό, διαψεύδει η μητέρα της.

Την ώρα που συμμαθητές του άτυχου κοριτσιού φέρεται να δηλώνουν ότι η 11χρονη μαθήτρια τους είχε αποχαιρετήσει, απελπισμένη για ό,τι συνέβαινε στο σπίτι της, η μητέρα της μιλά για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

«Ή έχει γίνει κάποιο δυστύχημα ή κάποιος οδήγησε την Ιωάννα στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι το παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας.

«Η μητέρα αποκλείει αυτοκτονία, είναι δεδομένο, αυτό που πιστεύει είναι ή η εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα. Θεωρεί απίθανο να έφυγε μόνο του περπατώντας απόσταση 35λεπτά μακριά , πως το παιδί βρέθηκε τόσο μακριά;», δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας. «Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Ρώτησα την μητέρα αν άκουσε κάτι από συμμαθητές της και μου είπε ότι αποκλείει τέτοιο θέμα, το παιδί ήταν μια χαρά», προσθέτει ο γνωστός ποινικολόγος.

Την ίδια εικόνα, ενός παιδιού που έμοιαζε χαρούμενο, δίνουν και οι δάσκαλοί του. Εξηγούν ότι η 11χρονη μαθήτρια δεν είχε τον τελευταίο χρόνο παρουσιάσει εικόνα που να τους προβλημάτιζε. Γνώριζαν ότι η Ιωάννα και τα αδέλφια της ζούσαν σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον, πριν από 5 έτη είχαν αντιμετωπίσει μαζί την αγχώδη διαταραχή που παρουσίασε το κορίτσι, συμπτώματα της οποίας ήταν η αφαίρεση τριχών από το κεφάλι, όμως το ζήτημα αυτό εξηγούν το είχαν αντιμετώπισει: «Παλιότερα το είχαμε αντιμετωπίσει, το είχαμε κουβεντιάσει, είχε συναντηθεί και με την μητέρα η ψυχολόγος και το παιδάκι το΄χαμε με τους δασκάλους από κοντά, σε μεγάλο βαθμο το είχε αποβάλλει. Είχε τις φίλες της, πολύ καλή μαθήτρια, δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο θέμα, δεν είχε εκμυστηρευτεί ούτε στο δάσκαλός της».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Ιωάννας, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εκείνος, φέρεται να επιχείρησε να βλάψει τον εαυτό του στο ίδιο σημείο του χάθηκε το παιδί του. Οι επόμενες κινήσεις του είναι να διεκδικήσει την επικοινωνία και την επιμέλεια των άλλων δυο μικρότερων παιδιών του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Μπερδέσης: Σπαραγμός στην κηδεία του - Τα γάντια του μποξ στο φέρετρο και ο θρήνος της μάνας