ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Σταθερότητα στα επιδημιολογικά δεδομένα – Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός: Σταθερότητα στα επιδημιολογικά δεδομένα – Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Αύξηση στον απόλυτο αριθμό των κρουσμάτων, αλλά σταθερότητα σε ό,τι αφορά τη θετικότητα και τα υπόλοιπα επιδημιολογικά στοιχεία. Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr.

Οι πτωτικές τάσεις στα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ, δεν συνεχίστηκαν την Τρίτη (15.06). Αντίθετα, ανακοινώθηκε αύξηση καθώς καταγράφηκαν 835 νέες μολύνσεις σε ένα 24ωρο, πλην όμως έγιναν πολλά περισσότερα τεστ σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα.

Η θετικότητα διατηρήθηκε σε χαμηλά επίπεδα (1,65%) και μάλιστα καλύτερα από αυτά της Δευτέρας (14.06), με την ανάλυση των λυμάτων επίσης να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διασπορά των κρουσμάτων, για ένα ακόμα 24ωρο η Αττική κατέγραψε τα περισσότερα με 397 μολύνσεις, την ώρα που στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 68.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της Τρίτης 15 Ιουνίου 2021Newsbomb.gr

Την ίδια ώρα, ο εμβολιασμός στη χώρα συνεχίζεται παρά την αναστάτωση που έχει προκύψει σχετικά με τη σύσταση να μην χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca στους πολίτες κάτω των 60 ετών. Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε νέες διευκρινίσεις σχετικά με το ζήτημα και κυρίως αναφορικά με όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση από το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 835 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 343 οι διασωληνωμένοι