ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποιος ήταν ο 37χρονος που βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι της Μυκόνου

Μύκονος
INTIME NEWS

Ποιος ήταν ο 37χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι της Μυκόνου - Άμεση η κινητοποίηση των Αρχών

Αναστάτωση προκλήθηκε το Σάββατο στο κατάμεστο νησί της Μυκόνου το Σάββατο 19 Ιουνίου, όταν περαστικοί κάλεσαν τις λιμενικές αρχές, καθώς εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα στο λιμάνι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος που έσπευσε στο σημείο, μετά το τηλεφώνημα περαστικών, πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα, Έλληνα, το άψυχο σώμα του οποίου κείτονταν στην προβλήτα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Newsbomb.gr πρόκειται χρήστη ναρκωτικών, δίπλα στον οποίο εντοπίστηκε μία σύριγγα. Τα αίτια, ωστόσο, του θανάτου του μένουν να διευκρινιστούν.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ατόμου που βρίσκεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, στην είσοδο του νέου λιμένα ν. Μυκόνου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής κι ο εν λόγω άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 37χρονο Έλληνα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Η κατάθεση φίλης της Καρολάιν: «Ήταν παράξενο ζευγάρι, είχαν παράξενο δέσιμο»