ΕΛΛΑΔΑ

Ο δημοσιογράφος του Open για την επίθεση: Έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου, μου έριξαν γροθιά

Ο δημοσιογράφος του Open για την επίθεση
Ο δημοσιογράφος του Open για την επίθεση
Open TV

Την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και το συνεργείο του Open περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο δημοσιογράφος Κώστας Αλατζάς.

Τη θρασύδειλη επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος, η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη και οι τεχνικοί του OPEN την ώρα που έκαναν ρεπορτάζ στο πύρινο μέτωπο στη βόρεια Αττική, περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο δημοσιογράφος Κώστας Αλατζάς.

«Από τις απογευματινές συνδέσεις ήταν κάποιοι νεαροί που και on camera έβριζαν και έλεγαν διάφορα. Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμανε συναγερμός από αναζωπύρωση, μια ομάδα 15 ατόμων κινήθηκε προς το μέρος μας και σπάνε την κάμερα. Μας έβριζαν, μας ανάγκασαν δια της βίας να πούμε μέσα στο αυτοκίνητο. Άρχισαν να κουνάνε το αυτοκίνητο και έσπασαν τα τζάμια. Ο ένας μου έριξε μια γροθιά στη μύτη. Έβριζαν τους δημοσιογράφους και τα κανάλια. Εμένα με παραπέμπει σε φασίστες», είπε ο δημοσιογράφος του OPEN.

Το χρονικό επίθεσης στο συνεργείο του Open

Το τηλεοπτικό κοινό του Open πάγωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους του σταθμού που βρίσκονταν μέσα σε οχήματα και κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων.

Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά, ενώ στη συνέχεια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Τα ξημερώματα, μετά το σοκαριστικό περιστατικό, η Ελευθερία Σπυράκη ανέφερε πως οι άγνωστοι χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Η Ελευθερία Σπυράκη κατήγγειλε επίσης πως «την στιγμή της επίθεσης, ήταν δίπλα αστυνομικοί, και δεν έκαναν τίποτα»!

Ελευθερία Σπυράκη: Η δημοσιογράφος του OPEN μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε για τα όσα έζησε, δείχνοντας διάθεση να μην δοθεί συνέχεια στο όλο σκηνικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για τις φωτιές