ΕΛΛΑΔΑ

Ελπιδόφορος Αμερικής: Καλεί σε δωρεά και συγκινεί – «Κόλαση καταστρέφει την Ελλάδα μας»

Ελπιδοφόρος
InTime

Φωτιά – Όλες οι ειδήσεις: Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδόφορος οργανώνει δωρεά για τους Έλληνες πυρόπληκτους, τονίζοντας πως περιμένει από όλους να συνδράμουν και προσεύχεται για το τέλος της «κόλασης» στη χώρα μας.

Κάλεσμα σε όλους να βοηθήσουν και να προχωρήσουν σε δωρεές υπέρ των πυρόπληκτων της Ελλάδας απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Μάλιστα, ήδη στην επίσημη σελίδα της Αρχιεπισκοπής έχει αναρτηθεί σχετική ενότητα για τη δωρεά, με τον μακαριότατο να αναφέρει μεταξύ άλλων πως εύχεται να έρθει σύντομα το τέλος της «τρομερής κόλασης που καταστρέφει την Ελλάδα μας».

Η δήλωση του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου

«Ακόμα και τώρα που σας μιλάω, οι φωτιές εξακολουθούν να καταστρέφουν την Ελλάδα. Και όταν τελειώσει αυτή η φρίκη, χιλιάδες Έλληνες αδελφοί μας θα μείνουν χωρίς τα σπίτια και τα υπάρχοντά τους. Καλώ όποιον θέλει να κάνει μια άμεση δωρεά, να το κάνει με την επίσκεψη στον ιστότοπο της Αρχιεπισκοπής μας. Είθε ο Θεός, ο Παρηγορητής, με τις Ιερές Μεσιτείες της Παναγίας της Θεοτόκου, της οποίας την Ιερή Κοίμηση θα γιορτάσουμε σύντομα σε λίγες ημέρες, να στείλει ταχεία ανακούφιση στον λαό της Ελλάδας και να φέρει το τέλος αυτής της τρομερής κόλασης που συνεχίζει να καταστρέφει την Ελλάδα. Την Ελλάδα μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Η καμένη έκταση ξεπέρασε φέτος τα 930.000 στρέμματα - Τρίτη στη Μεσόγειο η Ελλάδα