ΕΛΛΑΔΑ

Θρασύς 28χρονος συνελήφθη για κλοπή, έκλεψε κινητά αστυνομικών και δραπέτευσε από το ΑΤ Ομονοίας

Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας
Ο 28χρονος αφού συνελήφθη για κλοπή δεν δίστασε να κλέψει και τα κινητά τηλέφωνα αστυνομικών στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν έχει προηγούμενο το θράσος ενός 28χρονου ο οποίος αφού συνελήφθη για κλοπή δεν δίστασε να κλέψει και τα κινητά τηλέφωνα αστυνομικών στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 28χρονο ο οποίος αφού έκλεψε κινητό τηλέφωνο από μοτοσικλετιστή στη συνέχεια δεν δίστασε να κλέψει και τα κινητά αστυνομικών μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας πριν να δραπετεύσει και να συνεχίσει τις κλοπές μέχρι τελικά να του περάσουν εκ νέου χειροπέδες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος άρπαξε το τηλέφωνο από μοτοσικλετιστή και συνελήφθη στην Αγίου Κωνσταντίνου από αστυνομικούς. Όταν, όμως, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και οι αστυνομικοί τον άφησαν για λίγο μόνο του αυτός μπήκε σε γραφείο και άρπαξε δύο υπηρεσιακά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο 28χρονος έφυγε από τα ΑΤ Ομονοίας χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς συνεχίζοντας τη δράση του στους δρόμους της Αθήνας καθώς τις ώρες που ακολούθησαν άρπαξε άλλο ένα κινητό τηλέφωνο και μια μοτοσικλέτα.

Τελικά ο 28χρονος εντοπίστηκε εκ νέου και συνελήφθη ενώ όπως διαπιστώθηκε αστυνομικοί τον είχαν συλλάβει συνολικά 40 φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η μετάλλαξη Δέλτα «δεν αστειεύεται»: Βρίσκεται παντού, μεταδίδεται αστραπιαία, μολύνει και τα παιδιά