ΕΛΛΑΔΑ

«Προσοχή»: Προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι τις 28 Αυγούστου

Αρναούτογλου καιρός καταιγίδες βροχές
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στην οποία κάνει λόγο για βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή και το Σάββατο, αναφέροντας ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τον άστατο καιρό.

Προειδοποίηση για καταιγίδες σήμερα που μπορεί να είναι και ισχυρές απηύθυνε ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook εκτιμώντας παράλληλα ότι από την Κυριακή αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία θα είναι η κεντρική και η δυτική Μακεδονία, η ορεινή/ημιορεινή Ήπειρος, η δυτική, κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, η δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και τα ορεινά/ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Η εξέλιξη του καιρού μέχρι και τις 28 Αυγούστου με μια μόνο ματιά!

Με δυο λόγια: Προσοχή!

Πολύ αστατος θα καταστεί ο καιρός την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή/ημιορεινή Ηπειρο, την δυτική- κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά/ημιορεινά τμήματα της Πελοποννησου οπου κυρίως κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας αλλά και μέχρι τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν περάσματα από μπόρες και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές και να συνοδεύονται από έντονη ραγδαιότητα καθώς και απο ισχυρό άνεμο ή και απο χαλάζι!

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός απο την ερχόμενη Κυριακή ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς κάποια ιδιαίτερα φαινόμενα ενώ η θερμοκρασιά θα σημειώσει "συγκρατημένη"άνοδο μέχρι περίπου και τα τέλη της οπου κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει ο άστατος καιρός κυριως στα δυτικά και βόρεια!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς οι Τούρκοι κυκλώνουν τα Βαλκάνια με τη συμφωνία των Πρεσπών - Βάζουν «πόδι» και στα Σκόπια