ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: «Κόντρες» ακριβών αυτοκινήτων με τον θάνατο στην Παραλιακή

κόντρες
INTIME

Επικίνδυνες «κόντρες» μεταξύ οδηγών ακριβών οχημάτων εξακολουθούν να πραγματοποιούνται σε επικίνδυνα σημεία της Παραλιακής.

Επιδείξεις των οχημάτων και των δυνατοτήτων τους συνεχίζουν να κάνουν οδηγοί πανάκριβων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε επικίνδυνα σημεία της Παραλιακής, σε «κόντρες» θανάτου που παραβλέπουν στοιχειώδεις κανόνες ασφαλούς οδήγησης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, βίντεο με αυτοκίνητο των 500 ίππων να σπινιάρει ασταμάτητα αναρτήθηκε στα social media, με το όχημα να εμφανίζεται να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και να συνεχίζει. Το βίντεο γυρίστηκε στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στη θέση Ρίμπας στη Βάρκιζα, όπου συνηθίζουν να δίνουν ραντεβού για «κόντρες» οδηγοί από όλη την Αττική.

«Συνήθως το κάλεσμα γίνεται μέσω του Facebook όπου υπάρχουν γκρουπ μέσω των οποίων γίνονται οι προσκλήσεις για κόντρες» είπε ο Νίκος Κορομηλάς, Γ.Γ.της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε άλλο βίντεο οδηγοί κάνουν επίδειξη των οχημάτων τους, παρουσία πλήθους κόσμου που πήγε στην παραλιακή για να παρακολουθήσει το επικίνδυνο θέαμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν κλειστές ομάδες, μέσω των οποίων γνωστοποιείται -συνήθως την τελευταία στιγμή – το σημείο όπου θα γίνουν «κόντρες». Η Τροχαία πραγματοποίησε το Σάββατο εξόρμηση βεβαιώνοντας συνολικά 260 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 50 αφορούσαν σε οδηγούς που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο με τους πλαστούς εμβολιασμούς: 40.000 εμβολιασμοί σε 6.000 κατοίκους στον Παλαμά Καρδίτσας

Συναγερμός στον Πειραιά: Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες

Πέτρος Φιλιππίδης: Απόφαση «βόμβα» για τον ηθοποιό που βρίσκεται στη φυλακή