ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Mad Clip: Εκατοντάδες θαυμαστές στο τελευταίο αντίο (pics&vids)

Κηδεία Mad Clip: Εκατοντάδες θαυμαστές στο τελευταίο αντίο (pics&vids)

Mad Clip: Με δάκρυα και στίχους από τις μεγάλες επιτυχίες του Mad Clip, οι θαυμαστές του 34χρονου τράπερ λένε το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους τραγουδιστή στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

Το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip, λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

Από νωρίς εκατοντάδες θαυμαστές του Πίτερ Αναστόπουλου, όπως ήταν το όνομά του, κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του ναού, τραγουδώντας στίχους από τις μεγάλες επιτυχίες του που αγαπήθηκαν από τη νεολαία.

Παράλληλα, όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube.

Ο παππούς του Mad Clip καταγγέλλει: Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια

Στην εκπομπή «Alpha Παντού» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο παππούς του Mad Clip.

Ο κύριος Παναγιώτης μίλησε για τον εγγόνο του που έφυγε από τη ζωή και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πίσω από το τροχαίο να κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

«Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγόνου μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς… Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια.

Δεύτερον όσον αφορά τον εγγόνο μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος στη Ραφήνα - Το 2013 είχε σκοτώσει τη μάνα του

Έρχεται αύξηση όλων των καθαρών μισθών από το 2022 - Υπολογίστε το όφελος

Μίκαελ Σουμάχερ: «Ραγδαία η βελτίωση της υγείας του» - Αποκαλύψεις από ντοκιμαντέρ του Netflix