ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό - Μήνυσε τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή

Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό - Μήνυσε τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή
INTIME

Πάτρα: Οργισμένοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό από τη μήνυση που κατέθεσε ασθενής που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Μήνυση σχεδόν σε όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που ασχολήθηκε με τη νοσηλεία του κατέθεσε ασθενής με κορονοϊό, ο οποίος τελικά σώθηκε μετά από μεγάλη μάχη που έδωσαν οι γιατροί.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news ο άνδρας ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, μήνυσε τους γιατρούς για τον τρόπο με τον οποίο τον νοσήλευσαν.

Μάλιστα κατηγορεί το προσωπικό του νοσηλευτικού Ιδρύματος επειδή οι γιατροί του έκαναν τραχειοτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο ασθενής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αφ' ότου προσβλήθηκε από κορονοϊό και μάλιστα το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη την οποία υπέστη. Μάλιστα η νοσηλεία του διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ανάμεσα στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Πληροφορίες αναφέρουν οτι επικρατεί οργή και μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Mad Clip: Η σπαρακτική σκηνή που δεν «έπιασαν» οι κάμερες με την πρώην σύντροφό του, Αρετή

Μυστηριώδης επίθεση στο Πασαλιμάνι: Το προφίλ των Τούρκων - Ο δράστης ήθελε να στείλει «μήνυμα»

Ανάλυση Newsbomb.gr: Ακρίβεια, αυξήσεις, πληθωριστικές τάσεις και εναρμονισμένες πρακτικές