ΕΛΛΑΔΑ

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Τι απαντά για την απουσία από την τελετή στη Μητρόπολη

Μαργαρίτα Θεοδωράκη απουσία Μητρόπολη
Intime News

«Ουδέν σχόλιο» απαντά για την απουσία από την τελετή στη Μητρόπολη, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν θέλησε να προχωρήσει σε κανένα σχόλιο σχετικά με την απουσία της από τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον εμβληματικό μουσικοσυνθέτη.

Σε σύντομες δηλώσεις της, η κυρία Θεοδωράκη επεσήμανε πως ο πόνος της είναι μεγάλος και το μόνο που την νοιάζει είναι η ταφή του πατέρα της. «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, σας ευχαριστώ» ανέφερε στο Star κατά την άφιξή της στον αερολιμένα Χανίων.

Να σημειωθεί πως το καράβι που μεταφέρει τη σορό του Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά Χανιών όπου και θα γίνει η κηδεία του όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία αναχώρησε από τον Πειραιά στις 21:00 και θα φτάσει στην Σούδα στις 07:30 της Πέμπτης και με μια ενδιάμεση στάση στην πλατεία της δημοτικής αγοράς της πόλης θα μεταφερθεί στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου για λαϊκό προσκύνημα.

Η μεταφορά της σορού από την πλατεία της αγοράς στην Μητρόπολη Χανίων θα γίνει με τα πόδια. Στις 13.00 θα μεταφερθεί στο χωριό του, τον Γαλατά, στον ναό του Αγίου Νικολάου, όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία σε στενό κύκλο και με αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου για τη δημόσια υγεία. Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του χωριού, όπως εκείνος επιθυμούσε για να βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του και τον αδελφό του.

Την ημέρα της κηδείας τόσο στην πόλη των Χανίων όσο και στο χωριό Γαλατάς θα ισχύσουν έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Σάλπαρε για το τελευταίο ταξίδι στα Χανιά – Ρίγη συγκίνησης στο λιμάνι του Πειραιά

Κυπαρισσία: Στη 42χρονη Μόνικα ανήκει η σορός που βρέθηκε κάτω από το τσιμέντο

EMA για εμβόλιο AstraZeneca: Το σύνδρομο Guillain-Barré πιθανή παρενέργεια