ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Αυτοκτόνησε 25χρονος - Πήδηξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας

ΕΚΑΒ
INTIME

Ιωάννινα: Τον άτυχο νέο είδε βγαίνοντας στο μπαλκόνι η γιαγιά του, η οποία σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν δύο περίπου ώρες μετά τα μεσάνυχτα, σε κεντρική οδό των Ιωαννίνων όταν στον ακάλυπτο χώρο οικογενειακής πολυκατοικίας εντοπίστηκε νεκρός ένας 25χρονος άνδρας.

Τον άτυχο νέο είδε βγαίνοντας στο μπαλκόνι η γιαγιά του, η οποία σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι σκηνές που ακολούθησαν από οικεία πρόσωπα του νεαρού άνδρα ήταν σπαρακτικές κάνοντας αρκετούς περίοικους να βγουν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι είχε συμβεί.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας από όπου «βούτηξε» στο κενό με την εκδοχή της αυτοχειρίας να είναι η επικρατέστερη.

Σύμφωνα με το epirus-tv, η σορός του νέου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του ενώ την υπόθεση ερευνά το Α.Τ Ιωαννίνων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Nέα μέτρα: Αλλάζουν όλα από 13 Σεπτεμβρίου - Νέα πραγματικότητα για ανεμβολίαστους

Ο απρόβλεπτος ανασχηματισμός, τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων και τα «ρέστα» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Υπόθεση Σεμέδο-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης