ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σπάει τη σιωπή της για τον 40χρονο που θεωρείτο «μήλον της έριδος»

Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον 40χρονο, ο οποίος θεωρείτο «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην Έφη και την ίδια, θέλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούριου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ενόχλησε ούτε τη δράστιδα, ούτε τον 40χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε το Σαββατοκύριακο ότι δεν είναι «το μήλον της Έριδος» και ότι θα αποκαλυφθεί ποια ήταν η πραγματική αιτία της επίθεσης με το βιτριόλι.

«Όλα τα μηνύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και υπάρχουν στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν από τους δύο. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους δύο, προσπάθησα και ήμουν ειλικρινής και με τους δύο και δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο- εάν είναι αυτός ο λόγος- έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία», τόνισε.

«Καλό θα είναι να εξετάζουν αυτά που δηλώνουν γιατί η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και θα πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα των λόγων μας. Εγώ θα ήθελα να πει στο δικαστήριο τα πραγματικά γεγονότα. Αυτό τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, δεν ξέρω πώς είναι, δεν ξέρω την όψη του, δεν έχω ακούσει τη φωνή του. Είναι άσχημο να μιλάνε για ερωτική αντιζηλία όταν δεν υπήρχε καμία άλλη επαφή πέραν του διαλόγου που είχαμε στο Facebook και έχει δημοσιοποιηθεί», είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολόκληρη η απολογία του - «Εμμονική η καταγγέλουσα», «είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Μαρουσάκη – Έρχονται επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες