ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NEWSBOMB.GR

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Υπόθεση Mad Clip: Βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός και το κινητό του

Mad Clip
Τέλος στο θρίλερ με το χαμένο σταυρό του τράπερ
Instagram: madclip

Στη λύση του μυστηρίου για τις καταγγελίες που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για κλοπή του χρυσού σταυρού και του τηλεφώνου του τράπερ Mad Clip, οδήγησε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα στη μάντρα, όπου βρίσκεται το πολυτελές όχημα στη Γλυφάδα.

Ο χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr βρίσκονταν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες της Πόρσε, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει αντιληφθεί την παρουσία τους μέχρι σήμερα.

Σήμερα, οι ειδικοί εξετάζοντας την κάθε λαμαρίνα ξεχωριστά κατάφεραν να τα εντοπίσουν, αποδεικνύοντας τελικά πως κανείς δεν τα είχε κλέψει.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, οι συγγενείς του τράπερ είχαν προβεί σε καταγγελίες σχετικά με κλοπή των δύο αυτών αντικειμένων. Οι αρχές από την πρώτη στιγμή εξέταζαν δύο βασικές εκδοχές. Να βρίσκονται τα δύο αντικείμενα μέσα στην άμορφη μάζα του αυτοκινήτου του 34χρονου - όπως και έγινε- είτε κάποιος ή κάποιοι από εκείνους που έφτασαν πρώτοι στο σημείο πριν την αστυνομία, να τα αφαίρεσαν.

«Από τη σορό έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ» είχε πει ο παππούς του τράπερ, με τον πατέρα του να δηλώνει πως κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολόκληρη η απολογία του - «Εμμονική η καταγγέλουσα», «είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Μαρουσάκη – Έρχονται επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες