ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα νήπια: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά»

Συγκέντρωση κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα νήπια: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά»

Έξω από το υπουργείο Παιδείας συγκεντρώθηκαν μέλη των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων, του κινήματος «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά» αλλά και απλοί πολίτες, για να διαμαρτυρηθούν στην επιβολή του μαθήματος της «Ολοκληρωμένης ή Συμπεριληπτικής» Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία από την νηπιακή ηλικία.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών μαζί με το Πανελλήνιο Κίνημα «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά», το οποίο έχει στόχο την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας, με αφορμή την επιβολή από το Υπουργείο Παιδείας του μαθήματος της «Ολοκληρωμένης ή Συμπεριληπτικής» Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία από την νηπιακή ηλικία, κάλεσαν γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα πολίτη, σε μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο Μαρούσι.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20.09), με αρκετούς να δίνουν το «παρών» και να διατρανώνουν τα αιτήματά τους. Μάλιστα, κρατούσαν πανό και πλακάτ με συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τα παιδιά» και «έξω η ανωμαλία και η διαστροφή από τα σχολεία».

«Ενώ γιορτάζουμε τα 200 έτη της ελευθερίας από την Επανάσταση ζούμε μια νέα αιχμαλωσία, θρησκευτική, εθνική, ατομική παντού. Δημιουργούν την παγκόσμια αυτοκρατορία και εκμαυλίζουν τους λαούς και ξεκινούν από τη νεότητα. Δεν υπήρξε ποτέ ανάγκη για σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση, είναι δημιούργημα των ομοφυλοφίλων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατήρ Ιωάννης Διώτης.

Η κ. Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη, γιατρός πνευμονολόγος, έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση και εξήγησε τις θέσεις όσων βρέθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν έναντι της απόφασης του υπουργείου Παιδείας.

Τη δική του θέση εξήγησε και ο ιεράς Βασίλειος Κοκολάκης.

Βασικό αίτημα των συγκεντρωμένων, ήταν η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση να ανήκει στην οικογένεια και όχι στα σχολεία. Μάλιστα, ανέφεραν πως τέτοιες αποφάσεις προάγουν τις μη οικογενειακές αρχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.126 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 39 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 342 οι διασωληνωμένοι

Ξεσπά η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι με την κοκαΐνη: «Η κόρη μου έχει καταρρεύσει»

Υπόθεση Mad Clip: Βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός και το κινητό του