ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Θρίλερ με την 80χρονη αγνοούμενη – Έκκληση για βοήθεια από συγγενείς

Κέρκυρα: Θρίλερ με την 80χρονη αγνοούμενη – Έκκληση για βοήθεια από συγγενείς

Με δάκρυα στα ματιά και τη φωνή της να σπάει από τους λυγμούς, η κόρη της ηλικιωμένης που εξαφανίστηκε στην Κέρκυρα κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να βοηθήσει να βρεθεί η μητέρα της.

Η 80χρονη Μαρία Κόλλα, έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο εβδομάδες και παρά τις αγωνιώδεις αναζητήσεις των παιδιών της, στο χωριό Κοκκίνη όπου διέμενε αλλά και σε όλη την Κέρκυρα, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

«Ούτε μια τρίχα της δεν έχουμε βρει», λέει η κόρη της. «Κάποιος πρέπει να την άρπαξε και να την πήγε κάπου αλλού».

Ο ιερέας του χωριού και αδελφός της 80χρονης, καθισμένος στα σκαλιά του σπιτιού της αδερφής του, με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρεί για να ένα σημάδι ζωής.

«Διαφορές είχε μια ζωή με κάποιον, τώρα πρόσφατα δεν είχε γίνει κάτι όμως. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι μια σχεδιασμένη δολοφονία. Όταν σε απειλούνε κάποιοι κι όταν υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες που λένε ότι είχαν πάει να την χτυπήσουν, τι θα μπορούσε να ειπωθεί».

Ο αδερφός της 80χρονης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να βοηθήσει στις έρευνες.

«Μπορεί να την έχουν σκοτώσει»

Ο γιός της αγνοούμενης που ήρθε από τη Γερμανία για να ψάξει και ο ίδιος για την μητέρα του, εκφράζει τον φόβο ότι κάποιος σκότωσε και εξαφάνισε τη σορό της ηλικιωμένης για να καλύψει ένα στυγερό έγκλημα.

Ακόμα και τα χωράφια γύρω από το σπίτι της έσκαψαν οι συγγενείς και οι διασώστες, προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο που θα λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης. Σύμφωνα με τους οικείους της, η 80χρονη ήταν υγιής και δεν είχε προβλήματα με κανέναν, εκτός από κάποιες κτηματικές διαφορές με έναν γείτονα.

Η 80χρονη Μαρία Κόλλα εξαφανίστηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, μόλις 50 μέτρα από τα κτήματά της στο χωριό Κοκκίνη της Κέρκυρας και παρά τις αγωνιώδεις αναζητήσεις των παιδιών και των συγγενών της, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο για το τι μπορεί να της συνέβη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάρκιζα: «Δεν γνωρίζαμε για την 2χρονη», λένε οι γονείς - Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού

Πάτρα: Έκλεβαν τον γιατρό την ώρα που έσωζε τον 6χρονο Φώτη

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές