ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Δύο μάρτυρες καταθέτουν ξανά για τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Δολοφονία Γλυκά Νερά
Ποιοι καταθέτουν ξανά για τη δολοφονία της Κάρολαϊν
Intime News

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν το αν υπάρχει συνεργός στη δολοφονία. Στην προσπάθεια τους να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα καλούν συνέχεια μάρτυρες για συμπληρωματικές καταθέσεις.

Σύμφωνα με το Star, δύο είναι τα πρόσωπα τα οποία θεωρούν ότι μπορούν να ρίξουν «φως» στην έρευνα. Η πρώτη είναι μία γειτόνισσα από τα Γλυκά Νερά, με την οποία η 20χρονη διατηρούσε και φιλικές επαφές, ενώ η δεύτερη είναι μία φίλη της Καρολάιν με την οποία είχε γευματίσει λίγες ώρες πριν από την δολοφονία της.

Η γειτόνισσα που ήταν μεσοτοιχία με την άτυχη Καρολάιν πριν από λίγο διάστημα έδωσε μια τρίτη συμπληρωματική κατάθεση στον 12ο τακτικό ανακριτή. Σύμφωνα με αυτή, άκουγε τσακωμούς από το σπίτι του ζευγαριού κατά διαστήματα. Ωστόσο, τη νύχτα του φονικού κατέθεσε ότι δεν άκουσε κάποιο θόρυβο, έως την ώρα που αποκοιμήθηκε στη μια και μισή τα ξημερώματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάρκιζα: «Το παιδί μου είναι σε σοκ» - Τι λέει στο Newsbomb.gr η μητέρα της 2χρονης

Καιρός - Αρναούτογλου: «Ψυχρό μέτωπο» φέρνει βροχές και καταιγίδες - Πώς θα κινηθεί

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές